Znajdujesz się: Księgowość » Forum

Forum

~aga
czwartek, 5 czerwiec, 2008, 09:07
stowarzyszenia - polityka rach. i plan kont
Witajcie czy ktos mógłby mnie poratować przykładową polityką rachunkowości i planem kont stowarzyszenia (a.posnik@poczta.onet.pl) z góry dziękuję
~aga
czwartek, 5 czerwiec, 2008, 14:07
Odp: stowarzyszenia - polityka rach. i plan kont
Witajcie,
czy ktos mógłby mnie poratować przykładową polityką rachunkowości i planem kont stowarzyszenia (a.posnik@poczta.onet.pl)

z góry dziękuję
~mm
czwartek, 5 czerwiec, 2008, 14:56
czesc, wysłalam Ci na maila info,
~natalia
czwartek, 12 czerwiec, 2008, 11:16
Witam Czy ktoś mógłby mi również wysłać przykładową politkę rach. i plan kont na maila : nataliasonnack@wp.pl
Pozdrawiam i z góry dziękuję.
~MM
piątek, 4 lipiec, 2008, 13:41
Witam poszukuję politykę rachunkowości i plan kont dla stowarzyszenia nieprowadzącego działalności. Stowarzyszenie zajmuje się rozpowszechnianiem sportu. Szkółki- pływacka, piłkarska itp. Mój adres mmjachyra@o2.pl
Podrawiam i dziękuje.
~iwona
piątek, 18 lipiec, 2008, 11:30
Witam,
jeśli ktoś miałby chwilę, to ja też bym prosiła o przesłanie mi przykładowej polityki rachunkowości i planu kont stowarzyszenia i_ona@interia.pl
~monika
piątek, 18 lipiec, 2008, 11:32
ja tez bardzo proszę o politykę i plan kont dla stowarzyszenia !!monikaamz@op.pl DZIEKI
~karina
poniedziałek, 4 sierpień, 2008, 13:38
Witam,
czy Ktoś mógłby mi przysłać przykładowoą politykę rachunkowości i zakładowy plan kont dla stowarzyszenia prowadzącego działalność????
mail: karina_flakowska@op.pl

Bedę bardzo wdzięczna za pomoc
~dorota
środa, 6 sierpień, 2008, 21:56
Witam!
Jeśli ktoś posiada przykładową politykę rachunkowości z planem kont dla stowarzyszenia nieprowadzącego działalności to bardzo proszę o przesłanie na p.kalita@poczta.onet.pl. Będę bardzo wdzięczna. Z góry dziękuję
~Ola
niedziela, 31 sierpień, 2008, 21:56
Witam! Ja też prosiłabym o przykładową politykę rachunkowości i plan kont dla stowarzyszenia nie prowadzącego działalności . Z góry dziękuje, sprawa pilna. oluniatom@interia.pl
~Izabela
wtorek, 9 wrzesień, 2008, 01:20
I mnie potrzebna mi polityka rachunkowości stowarzyszenia z planem kont nie prowadzącego działalności. Za pomoc dziękuję. Moje stowarzyszenie akurat dot. działalności kulturalnej ale jak trzeba to sobie dostosuję :) i tak mi ułatwicie pracę. Raz jeszcze dziekuje. erem1@tlen.pl
~tenia
wtorek, 9 wrzesień, 2008, 09:44
Cześć.Potrzebuję przykladowej polityki rachunkowości, moze byc z planem kont dla stowarzyszenia nieprowadzącego działalności gospodarczej.Bede wdzięczna jak mi ją ktoś przyśle na adres: zamirskatenia@poczta.onet.pl
~ela
wtorek, 9 wrzesień, 2008, 10:04
Witam! Jesli ktoś mógłby przesłać przykładową politykę rachunkowości i plan kont dla stowarzyszenia to będę wdzięczna.. elav5@interia.pl
~Ania
czwartek, 18 wrzesień, 2008, 16:54
Również poproszę o przesłanie tych informacji na adres asgirl@poczta.onet.pl
Z góry dziękuję.
~ela
środa, 24 wrzesień, 2008, 06:31
prośba o przkładową politykę rach. i plan kont stowarzyszenia - polityka rach. i plan kont
Witam I mnie potrzebna polityka rachunkowości stowarzyszenia z planem kont nie prowadzącego działalności.bardzo proszę o kontakt ela.10@interia.pl.z góry dziękuję
~halina
środa, 1 październik, 2008, 08:33
Bardzo proszę jeżeli jest ktoś łaskaw o politykę i plan kont dla stowarzyszeń prowadzących działalnośc konkretnie klub sportowy.
mój meil:halina.k@asta-net.com.pl
serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
~siekierka2
środa, 1 październik, 2008, 08:50
Hej. Czy ja również załapię się na przykładową politykę rachunkowości i plan kont dla stowarzyszenia (naukowego), nie prowadzącego działalności gospodarczej?
siekierka2@interia.eu
Z góry serdeczne dzięki i pozdrówka.
~xxx
środa, 1 październik, 2008, 10:27
witam wszystkich:-) czy ja również mogę prosić o politykę rachunkowości i plan kont dla stowarzyszenia nie prowadzącego działalności gospodarczej ks_d@ineria.pl. Z góry dziekuję.
~m
środa, 1 październik, 2008, 10:33
witam, ja równeiz prosze o politykę rachunkowści i plan kont dla stworzyszen nie prowadzących działalnosci gospo. misztalm@op.pl
~m@gd@
środa, 1 październik, 2008, 10:35
To ja też poproszę mptysz@wp.pl
Dzięki
~Zosia
środa, 1 październik, 2008, 10:51
Witam, ja również poproszę o te dokumenty. karwowskaz@op.pl
dziękuję z góry życzliwym
~boni
środa, 1 październik, 2008, 19:59
Witam ja też jestem w potrzebie na politykę rachunkowości i plan kont stowarzyszeń. Może się znajdzie życzliwy z góry dziękuję dorota.orlowska@wp.pl
~Ania
czwartek, 2 październik, 2008, 21:40
witam, a ja mam pytanie, czy stowarzyszenie dokonując zakupu odzieży dla swoich członków( klub tańca)musi zapłacić sprzedawcy vat? słyszałam, że jest przepis, który pozwala sprzedawcy sprzedać towar dla stowarzyszenia ze stawką 0.
~Ania
czwartek, 2 październik, 2008, 22:01
witam, a ja mam pytanie, czy stowarzyszenie dokonując zakupu odzieży dla swoich członków( klub tańca)musi zapłacić sprzedawcy vat? słyszałam, że jest przepis, który pozwala sprzedawcy sprzedać towar dla stowarzyszenia ze stawką 0.
~Kaśka
niedziela, 5 październik, 2008, 17:01
witam, ja równeiz prosze o przykładową politykę rachunkowści i plan kont dla stworzyszen nie prowadzących działalnosci gospo. powoli tworze własną tylko że dla pewności przydałby mi się wzór k.niewiadomska@o2.pl
~Jacek
poniedziałek, 13 październik, 2008, 20:03
Witam, moja prośba jest identyczna - proszę o przesłanie mi polityki rachunkowości
i planu kont stowarzyszeń.
Z góry serdecznie dziękuję.
barum8@wp.pl
~Renata
wtorek, 14 październik, 2008, 16:58
Witam, ja również poproszę o przesłanie mi polityki rachunkowości i planu kont stowarzyszeń nieprowadzących dział. gosp..
Gdyby ktoś miał plan kont projektu dofinansowanego z EFS byłoby super.
Z góry serdecznie dziękuję.
athaner@interia.pl
~Andzia
czwartek, 16 październik, 2008, 09:41
Witam! Również będę bardzo wdzięczna za przesłanie przykładowej polityki i planu kont stowarzyszenia nie prowadzącego działalności gospodarczej. Z góry dzieki!
anchela_24@wp.pl
~tenia
czwartek, 16 październik, 2008, 10:54
Witam, ja również poproszę o przesłanie mi polityki rachunkowości i planu kont stowarzyszeń nieprowadzących dział. gosp..
Z góry wielkie dzięki, pozdrawiam .
zamirskatenia@poczta.onet.pl
~ terka emerytka
czwartek, 16 październik, 2008, 19:18
witam , jak wszyscy to wszyscy, ja tez proszę o przesłanie polityki i planu kont stowarzyszen nieprowadzących działalnosci gospodarcxzej . Z góry dziękuje i pozdrawiam. teresaszu@wp.pl
~Łukasz
piątek, 17 październik, 2008, 11:34
Witam, również byłbym bardzo wdzięczny o przesłanie polityki i planu kont stowarzyszenia nie prowadzącego działalności gosp., chodzi o Stowarzyszenie tenisowe, dzierżawa kortów od miasta, wynajem kortów, organizacja turniejów.
Z góry bardzo dziękuję.
Pozdrawiam.
lucas7@poczta.fm
~Lucy
piątek, 17 październik, 2008, 12:24
Witam, ja również proszę o przesłanie mi polityki rachunkowośći i planu kont stowarzyszeń nieprowadzących działalnośći gospodarczej.
Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.lucynaszczypczyk@o2.pl
~poczatkujaca
piątek, 17 październik, 2008, 20:01
Czy ja też mogę prosić kogoś łaskawego o przesłanie polityki i planu kont stowarzyszenia nieprowadzącego działalności gospodarczej. danuta.otulak@interia.pl
~Ala
poniedziałek, 20 październik, 2008, 11:52
Witam, przyłączam się do Panśtwa prośby o przesłanie polityki i planu kont stowarzyszenia nieprowadzącego działalności gospodarczej. Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam
alicja-a@tlen.pl
~agam5
poniedziałek, 20 październik, 2008, 12:16
Proszę o przesłanie polityki rachunkowości i planu kont dla stowarzyszenia prowadzącego działalność gospodarczą i bez działalności.

lksmielec@interia.pl

Z góry bardzo dziękuję.
Aga
~AnnaK
wtorek, 21 październik, 2008, 19:26
Witam !
Też byłabym wdzięczna za politykę rachunkowości i plan kont dla stowarzyszenia.
chata70@o2.pl
Dziękuję i pozdrawiam
~hala
środa, 22 październik, 2008, 21:58
Bardzo prosze o przesłanie planu kont i polityki rachunkowości dla stowarzyszenia nie prowadzącego dzialalności gospodarczej na adres hala.l@wp.pl
~bozena
czwartek, 23 październik, 2008, 12:34
Bardzo prosże o przesłanie planu kont i polityki dla stowarzyszenia nie prowadzącego działalność gospodarczą na adres rygier@gdynia.ids.pl z Góry dziękuję
~sonira
czwartek, 23 październik, 2008, 14:17
Proszę o przesłanie polityki rachunkowości i planu kont dla stowarzyszenia prowadzącego działalność gospodarczą i bez działalności.

na adres sonira@poczta.onet.pl
~IRA
czwartek, 23 październik, 2008, 14:48
Jeśli mogę również prosić tak jak koleżanki i koledzy wyżej - poratujcie mnie przykładowym planem kont oraz polityką rachunkowości dla stowarzyszenia ( klubu sportowego) nie prowadzącego działalności.Mój adres: irenamarcisz@op.pl
~beata
piątek, 24 październik, 2008, 08:45
witam serdecznie. Ja także dołączam się do powyższych próśb. Obiecałam kilku klubom pomoc w opracowaniu zasad i chętnie skorzystam z pomocy. Kluby prowadzą działalność gospodarczą ale mam też i takie które nie prowadzą, niektóre powierzyły prowadzenie księgowości biurom rachunkowym... Jak opracuje jakiś wzorzec chętnie się podzielę z zainteresowanymi. prosze wtedy o kontakt na mojego maila... Podaję. kontrola@godow.pl
~Diana
poniedziałek, 27 październik, 2008, 08:10
Witam!
Poproszono mnie o prowadzenie księgowości przedszkola niepublicznego, jeżeli ktoś mógłby przesłać mi politykę rachunkowości wraz z planem kont dla stowarzyszenia nieprowadzącego działalności gospodarczej byłabym wdzięczna i z góry dziękuję.
Pozdrawiam
mój adres dniew@wp.eu
~bożena
poniedziałek, 27 październik, 2008, 11:34
Bardzo proszę o przesłanie planu kont i polityki rachunkowosci dla klubu sportowego. z góry dziekuję. /bozena391@op.pl/
~Paweł
poniedziałek, 27 październik, 2008, 13:25
Witam serdecznie!
I bardzo proszę o przesłanie polityki rachunkowości i planu kont dla uczniowskiego klubu sportowego, jest to stowarzyszenie, działalności nie prowadzą.
Dziękuję
Pozdrawiam
forumowicz07@o2.pl
~dwys
poniedziałek, 27 październik, 2008, 13:27
Witam,
czy Ktoś mógłby mi przysłać przykładowoą politykę rachunkowości i zakładowy plan kont dla stowarzyszenia prowadzącego działalność? Moj mail dwys@o2.pl
~Ania
wtorek, 28 październik, 2008, 13:48
Witam, bardzo proszę o przesłanie polityki rachunkowości i planu kont dla stowarzyszenia nie prowadzącego działalności gospodarczej. Z góry dzękuję.

mój adres lgd.sanleg@zaleszany.pl
~Wiola
wtorek, 28 październik, 2008, 19:35
To ja tez poprosze jesli mozna pzykladowa polityke rachunkowosci i zakladowy plan kont dla stowarzyszenia nie prowadzacego dzialanosci gospodarczej(jest to fundacja)
moj adres: wiola.luczynska@gmail.com
z gory dziekuje..
~eg
środa, 29 październik, 2008, 13:01
Również jestem zainteresowana przykładową polityką rachunkowości i planem kont dla stowarzyszenia-bractwo kurkowe, nie prowadzi działalności gosp.,organizuje jednak turnieje strzeleckie na których pobierane są opłaty za strzały.Mój adres: eg49@wp.pl
~TP
środa, 29 październik, 2008, 13:05
Witam, bardzo proszę o przesłanie polityki rachunkowości i planu kont dla stowarzyszenia nie prowadzącego działalności gospodarczej. Z góry dzękuję.
Mój adres teresa.pyrko@wp.pl
~RK
środa, 29 październik, 2008, 13:42
A czy i ja mogłabym poprosić o tę politykę rachunkowości, mój adres krohn1@wp.pl
~TP
środa, 29 październik, 2008, 15:07
Mój poprawny adres teresa.pyrko@interia.pl
~sh
piątek, 31 październik, 2008, 18:04
Witam, bardzo proszę o przesłanie polityki rachunkowości i planu kont dla stowarzyszenia nie prowadzącego działalności gospodarczej.Moj adres shulka@op.pl
~kch
poniedziałek, 3 listopad, 2008, 10:58
Czy dla mnie też ktoś może przesłać politykę rachunkowości i plan kont? Moj adres kompleks.biuro@neostrada.pl.Z góry bardzo dziękuję.
~Agnieszka N.
wtorek, 4 listopad, 2008, 10:46
Witam, bardzo proszę o przesłanie polityki rachunkowości i planu kont dla stowarzyszenia nie prowadzącego działalności gospodarczej.Moj adres niemialkowska@wp.pl, bardzo dziekuję :)
~jagoda
wtorek, 4 listopad, 2008, 15:16
Witam:)wszystkich dobrego serca:) bardzo proszę również o przeslanie przykladowej polityki rachunkowości i planu kont dla stowarzyszenia - zajmuje się wspieraniem badan naukowych,szkolenia itp.prowadzi dzialalność gospodarczą.
Siedzę nad tym od dluzszego czasu i coraz większy mętlik mam w głowie... moj adres: stow1@o2.pl
pozdrawiam i dziękuję.
~Kalina
wtorek, 4 listopad, 2008, 19:53
Witam bardzo proszę o przesłanie polityki rachunkowości i planu kont dla stowarzyszenia nie prowadzącego działalności gospodarczej z góry bardzo dziękuję ,Mój adres hania125@op.pl
~elak
środa, 5 listopad, 2008, 14:20
Ja również przymierzam się do prowadzenia księgowości malutkiego stowarzyszenia nie prowadzącego działalności gospod (klub sportowy)i jak by ktoś mnie poratował polityką i planem kont to będę wdzięczna elak164@wp.pl
Z góry dziękuję
~ania
środa, 5 listopad, 2008, 20:55
jeśli ktoś i mi również mógłby przesłać plan kont i politykę finansową stowarzyszenia byłabym bardzo wdzięczna - mój adres aprzytocka@o2.pl wielkie dzięki
~~Kalina
czwartek, 6 listopad, 2008, 13:45
Witam bardzo proszę o przesłanie polityki rachunkowości i planu kont dla stowarzyszenia nie prowadzącego działalności gospodarczej z góry bardzo dziękuję ,Mój adres hania125@op.pl
~~~Kalina
czwartek, 6 listopad, 2008, 13:47
Odp
czwartek, 6 listopad, 2008, 13:45Odp: stowarzyszenia - polityka rach. i plan kont
~ ~Kalina
czwartek, 6 listopad, 2008, 13:48
Odp
czwartek, 6 listopad, 2008, 13:47Odp
czwartek, 6 listopad, 2008, 13:45Odp: stowarzyszenia - polityka rach. i plan kont
~MM
czwartek, 6 listopad, 2008, 14:15
Witam czy ktoś mógłby przesłać mi politykę rachunkowości i plan kont dla Stowarzyszenia mój adres to: marta277@poczta.onet.pl Z góry bardzo dziękuję.
~Kalina
czwartek, 6 listopad, 2008, 21:59
~Kalina
czwartek, 6 listopad, 2008, 22:01
Odp
Witam bardzo proszę o przesłanie polityki rachunkowości i planu kont dla stowarzyszenia nie prowadzącego działalności gospodarczej z góry bardzo dziękuję ,Mój adres hania125@op.pl Bardzo proszę może ktoś ma i może mi przesłać na mój adres.
~Kalina
czwartek, 6 listopad, 2008, 22:03
~~Kalina
czwartek, 6 listopad, 2008, 22:07
Z góry wielkie dzięki, pozdrawiam .
Mój adres hania125@op.pl
~monika
wtorek, 11 listopad, 2008, 23:23
Witam, bardzo proszę o przesłanie polityki rachunkowości i planu kont dla SP ZOZ. Z góry wielkie dzięki, pozdrawiam .
Mój adres monikatomaszewska@vp.pl
~Alicja
środa, 12 listopad, 2008, 12:09
Witam, zgłasza się kolejna osoba o poratowanie polityką rachunkowości i planem kont dla stowarzyszenia nieprowadzącego działalności gosp.
Z góry dziękuję życzliwym, pozdrawiam:)
Mój adres ala1377@wp.pl
~Halina
czwartek, 13 listopad, 2008, 14:49
Witam i również bardzo proszę o poratowanie polityką rachunkowości i planem kont dla stowarzyszenia nieprowadzacego dziaalności gospodarczej. Bardzo dziekuję i pozdrawiam serdecznie. Mój adres - halina.piskorek@wp.pl
~Ela
wtorek, 18 listopad, 2008, 12:16
Witam i również bardzo proszę o poratowanie polityką rachunkowości i planem kont dla stowarzyszenia nieprowadzącego działalności gospodarczej. Bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Mój adres - eluska5@wp.pl
~Karina
czwartek, 20 listopad, 2008, 00:27
ja tez poprosze gdyby ktos byl tak dobry pijanapowietrzem99@gmail.com
~lolkawz
sobota, 22 listopad, 2008, 15:47
Witam!!! Nie napisze nic nowego, jak wszyscy potrzebuje polityki rachunkowości i planu kont dla stowarzyszenia, gdyby byłktos tak miły to bardzo proszę mój adres to lolkawz@o2.pl pozdrawiam wszystkich :) :) :)

Twoja Odpowiedź

Autor: ~
Temat:  
Data:    2008-11-22 22:53

Copyright © 2007 - 2008 INFOR PL S.A.