Forum
~ak
piątek, 5 września, 2008, 13:28
wynagrodzenie dla kucharki i intendent szkoła Publiczna
Dzień dobry mam pytanie .jestem ksiegową i chcialabym wiedzieć ile w Waszej Szkole zarabia kucharka i intendentka bo nasze panie mają bardzo mało.dzieki
~mała
sobota, 4 lipca, 2009, 15:07
Odp: wynagrodzenie dla kucharki i intendent szkoła Publiczna
Witam jestem na stanowisku Intendent jest to praca bardzo odpowiedzialna a płatna bardo kiepsko na rękę z wysługą lat pracy 8-letnią biorę nie całe 900 zł!!!!!!!!!!! bardzo żałosne to wynagrodzenie !!!!
~ala
sobota, 4 lipca, 2009, 22:03
zasadnicza 1400
~km
niedziela, 4 października, 2009, 21:42
Witam po 36 latach pracy mam 1400zl.oprucz stolowki i magazynu mam w zakresie czynnosci zaopatrywanie internatu chociarz znajduje sie on na innej ulicy ,a najbardziej denerwuje mnie to ze robimy kupe roboty za ksiegowe .(mam pracowac jeszcze 10 lat)POZDRAWIAM .
~...?
poniedziałek, 5 października, 2009, 08:40
Jakie prace wykonujesz za księgową? Bo ja żadnej, chyba, że o tym nie wiem. Moja zasadnicza wynosi 1450zł jako intendenta.
~maja
środa, 6 kwietnia, 2011, 20:56
Witam ja jako kucharka zarabiam 1400 brutto i zastanawiam się czy należy mi się jakiś dodatek np funkcyjny? skoro najniższa krajowa wynosi 1370
~zuza
piątek, 1 lipca, 2011, 16:37
Dzień dobry ! Jestem intendentem w wiejskiej szkole jak na razie to bardzo niewdzięczne stanowisko i bardzo odpowiedzialne szkoda,że księgowe i dyrektorzy nie mają o tej pracy pojęcia ! ! ! Może podczas wakacji powinnyśmy miec zmieniane angaże na pracowników gospodarczych lub porządkowych. Jak wpada sanepid to my drgamy czy dokumenty są ok, czy wszystko w porządku. Kto w końcu ujmie się za nami i zrobi porządek w tym etacie. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji!
~zuza
piątek, 1 lipca, 2011, 16:39
Dzień dobry ! Jestem intendentem w wiejskiej szkole jak na razie to bardzo niewdzięczne stanowisko i bardzo odpowiedzialne szkoda,że księgowe i dyrektorzy nie mają o tej pracy pojęcia ! ! ! Może podczas wakacji powinnyśmy miec zmieniane angaże na pracowników gospodarczych lub porządkowych. Jak wpada sanepid to my drgamy czy dokumenty są ok, czy wszystko w porządku. Kto w końcu ujmie się za nami i zrobi porządek w tym etacie. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji!
~alga777
piątek, 1 lipca, 2011, 19:23
zuza - chętnie podyskutuję- na czym polega Twoja praca? jakie masz wynagrodzenie netto?
~nina
wtorek, 19 lipca, 2011, 21:22
Dzień dobry ja też jestem intendentem w wiejskiej szkole moje zarobki brutto to 1200zł miesiecznie netto to 950zł jest to pełny etat czy to jest zgodne z prawem?
~ania
wtorek, 19 lipca, 2011, 21:56
Najniższa krajowa 1.386 brutto- pełen etat, umowa o pracę
~nina
sobota, 23 lipca, 2011, 11:16
Mam umowę o pracę, pracuję na pełny etat i zarbiam 950zł ,ale co trzy miesiące mam premię ok 400zł czy to się dzieli i z tego wychodzi najniższa krajowa?
~viomaria
czwartek, 18 sierpnia, 2011, 16:52
Witam, ja pracuję jako intendent w publicznym przedszkolu w mieście 20-to tys. mamy 125 dzieci i zasadniczą mam 1800 zł. Obowiązków mam tyle, że to za mało. Zapytam przy okazji czy korzystacie z jakiegoś programu ułatwiającego pracę? Wiem że jest taki iPrzedszkole, czekam na jakieś opinie i z góry dziękuję
~jb
piątek, 19 sierpnia, 2011, 13:11
jeśli ktoś zarabia minimalną, czyli 1386 zł brutto, to jego netto jest 1032 zł, więc proszę nie piszcie głupot że macie 900 czy 950 zł. Jeśli macie jakieś potrącenia z wynagrodzenia, to już każdego indywidualna sprawa, albo nie jest to pełny etat.
I każdy MUSI na pełnym etacie mieć miesięcznie 1386 brutto.
I każdy MUSI na pełnym etacie mieć miesięcznie 1386 brutto.
~do km
piątek, 19 sierpnia, 2011, 13:52
A jakie to prace wykonujesz za księgową? przyjmujesz wpłaty na obiady i wypełniasz kwitariusze??
~I.J.
wtorek, 6 września, 2011, 10:53
Jestem Intendentką moje wynagrodzenie jest podobne do waszych i zgadzam się z wami,odpowiedzialności i pracy za dwóch a płaca śmieszna. co do programów to korzystam z NET_KOMP - Spiżarnia i Kwitariusz. Spiżarnia to wspaniała sprawa polecam, ale Kwitariusz to nie wypał ciągle mam z tym jakieś problemy po prostu jest nie dopracowany.Pozdrawiam.
~I.J.
wtorek, 6 września, 2011, 10:55
Jestem Intendentką moje wynagrodzenie jest podobne do waszych i zgadzam się z wami,odpowiedzialności i pracy za dwóch a płaca śmieszna. co do programów to korzystam z NET_KOMP - Spiżarnia i Kwitariusz. Spiżarnia to wspaniała sprawa polecam, ale Kwitariusz to nie wypał ciągle mam z tym jakieś problemy po prostu jest nie dopracowany.Pozdrawiam.
~ewa
piątek, 16 września, 2011, 10:49
mam pytanie czy numeracja kartotek powinna byc stala czy co roku sie moze zmieniac? jezeli zalozmy chleb posiadal nr 1 to czy w nastepnym roku moze np miec2?
~bos
niedziela, 15 stycznia, 2012, 16:05
Pracuję również jako intendent w szkole podst.Obecnie moje wynagrodzenie wynosi 2700zł brutto z wysługą i dodatkiem kierowniczym 105zł.Też narzekam że niewiele.Program spiżarnia również polecam,mądry wynalazek.
~bos
niedziela, 15 stycznia, 2012, 16:05
Pracuję również jako intendent w szkole podst.Obecnie moje wynagrodzenie wynosi 2700zł brutto z wysługą i dodatkiem kierowniczym 105zł.Też narzekam że niewiele.Program spiżarnia również polecam,mądry wynalazek.