Forum
~ella123
piątek, 3 lipiec, 2009, 09:02
certyfikat księgowego - jak długo rozpatrywany jest wniosek
Złożyłam wniosek w 22 maja 2009. jak długo będe czekała na jakąś odpowiedź. bo troszkę juz się denerwuje.
~kk
piątek, 3 lipiec, 2009, 09:04
Odp: certyfikat księgowego - jak długo rozpatrywany jest wniosek
Ja złożyłam wniosek 6 grudnia i certyfikat dostałam w zeszłym tygodniu . Czekaj cierpliwie - najmniej 6 miesięcy.
~ella123
piątek, 3 lipiec, 2009, 09:17
a czy o jakies szczegóły dopytywali. Dlaczego to tak długo trwa?? Co oni coś sprawdzaja?? czy co ? A czy dokumenty mozna wysłać pocztą? bo ja tak zrobiłam i mam zwrotne potwierdzenie odbioru.
~przemko
piątek, 3 lipiec, 2009, 09:46
Możesz wysłac poczta wniosek i reszte dokumentów. Mozna zadzwonić do MF , Deapartamentu rachunkowości i miła pani poinformuje o statusie złożonego wniosku
~betinka
piątek, 3 lipiec, 2009, 12:12
Ja także wysyłałam dokumenty pocztą. Wniosek złożyłam w listopadzie 2008, a certyfikat otrzymałam w maju 2009.
~aza.
sobota, 4 lipiec, 2009, 17:22
ja wniosek i wszystkie dokumenty wysłałam pocztą w sierpniu 2006r.i otrzymałam certyfikat w połowie grudnia tego samego roku.(3,5 m-ca czekałam).Niby oni maja czas 2 m-ce na załatwianie ale widocznie termin sie wydłużył bo dużo chętnych na ten ciężki chleb :).
Cierpliwie czekaj a otrzymasz,nic się nie pytają -spokojnie! no chyba,że będzie coś do uzupełnienia wtedy czas oczekiwania sie wydłuża (czekasz od początku -tak jakbyś wysyłała pierwszy wniosek).
Pozdrawiam :)
Cierpliwie czekaj a otrzymasz,nic się nie pytają -spokojnie! no chyba,że będzie coś do uzupełnienia wtedy czas oczekiwania sie wydłuża (czekasz od początku -tak jakbyś wysyłała pierwszy wniosek).
Pozdrawiam :)