Księgowość

Mirasek zaprasza na swój blog Oferty pracy w księgowości
Znajdujesz się: Księgowość » Forum

Forum

~Księgowy
wtorek, 28 lipca, 2009, 10:51
GIEŁDA PRACY - OFERTY PRACY I WSPÓŁPRACY
W odpowiedzi na pałętające się po wszystkich możliwych tematach posty o pracy lub współpracy pozwoliłem sobie założyć osobny temat żeby wszyscy wpisywali się w jednym miejscu. Będzie łatwiej się odnaleźć. pozdrawiam wszystkich księgowych :)
~Zuzia
wtorek, 28 lipca, 2009, 11:15
Odp: GIEŁDA PRACY - OFERTY PRACY I WSPÓŁPRACY
Szukam pracy jako kśięgowa w Toruniu, mam wykształcenie wyższe, pracowałam 5 lat w urzedzie miasta.
kontakt ; zuza35@op.pl
~marek
wtorek, 28 lipca, 2009, 12:51
Szukam dodatkowej pracy jako księgowy(znam się na księgowości budżetowej oraz rozliczaniu środków unijnych
-księgowanie,
-sporządzanie wniosku płatniczego
mam wykształcenie wyższe, od 10 lat pracuję w jednostkach budżetowych w księgowości.
kontakt ; marekm@akcja.pl
~MR
wtorek, 28 lipca, 2009, 16:40
Dodatkową pracę podejmę, poprowadzę dokumentację księgową... dolnośląskie
~Księgowy
środa, 29 lipca, 2009, 14:38
A piszą że bezrobocie jest hi hi
chyba sami dobrzy księgowi na tym forum a takim to nigdy pracy nie braknie :)

pozdrawiam
~nowicjusz
środa, 29 lipca, 2009, 21:23
Szukam dodatkowej pracy w księgowości w godz.popołudniowych i soboty lub do wykonywania w domu. Posiadam 7 letni staż w księgowości.
Toruń
~zuzia.kos
wtorek, 15 września, 2009, 22:27
Szukam stażu w biurze rachunkowym Poznań
zuzia.kos@wp.pl
~Natalia
środa, 16 września, 2009, 09:27
Szukam stażu w księgowości. Poznań
natalcia.walczak@wp.pl
gg: 7835975
tel: 605-465-347
~Becia
czwartek, 17 września, 2009, 13:17
Szukam dodatkowej pracy w księgowości w godz. popołudniowych i soboty.Okolice Rypina i Brodnicy.
~Becia
czwartek, 17 września, 2009, 13:18
Odp
Przepraszam,podaję nr tel 502367741
~Justyna
czwartek, 26 listopada, 2009, 11:04
Szukam stażu w księgowości. Poznań
j.sobieralska@gmail.com
gg: 3296030
tel: 785-630-608
~Monika
czwartek, 26 listopada, 2009, 13:44
Szukam dodatkowej pracy w księgowości Częstochowa i okolica, KSIEGBR@interia.pl
~mala
niedziela, 29 listopada, 2009, 09:40
Podejmę dodatkową pracę( księgi handlowe, PKPiR, ZUS)okolice Katowic
tel.0/694 927 208
mala2403@interia.pl
~Agnieszka
sobota, 19 grudnia, 2009, 16:00
Chętnie podejmę współpracę na zasadzie stażu lub umowy o pracę w ksiegowości. Skończyłam Liceum Ekonomiczne, posiadam doświadczenie w prowadzeniu kadr i podstaw rachunkowości w firmie (księga przychodów i rozchodów, listy płac, fakturowanie).
tel. 506-860-663
agalicja@o2.pl
~Agnieszka
sobota, 19 grudnia, 2009, 16:01
Odp
Chętnie podejmę współpracę w Bydgoszczy, na zasadzie stażu lub umowy o pracę związaną z księgwością. Skończyłam Liceum Ekonomiczne, posiadam doświadczenie w prowadzeniu kadr i podstaw rachunkowości w firmie (księga przychodów i rozchodów, listy płac, fakturowanie).
tel. 506-860-663
agalicja@o2.pl
~teresadz
niedziela, 20 grudnia, 2009, 20:45
Szukam dodatkowej pracy w księgowości w godz.popołudniowych i soboty lub do wykonywania w domu. Posiadam 12 letni staż w księgowości.
Białystok
teresadz@o2.pl
tel.728844815
~Miriam
środa, 17 lutego, 2010, 08:46
Podejmę dodatkową pracę w księgowości, najchętniej kadry, płace, ZUS lub inne(popołudniami lub w soboty)- Toruń lub okolice. Pracuję od 15 lat jako główna księgowa.Kontakt-501 504 267, 1miriam@poczta.fm
~ala
środa, 17 lutego, 2010, 09:35
Podejmę dodatkową pracę w księgowości.Posiadam wykształcenie wyższe, od 5 lat na stanowisku główna księgowa, jestem kandydatem na biegłego rewidenta.Myśle o otwarciu biura rachunkowego. Okolice Piła, Wałcz, Szczecinek jhenicz@wp.pl
~Anna Janas
środa, 17 lutego, 2010, 10:42
Poszukuję księgowej/go !!!
Miejsce pracy: Przemyśl
Zadaniem osoby na tym stanowisku będzie przede wszystkim koordynowanie pracy działu księgowości oraz sporządzanie zestawień i analiz, a także prezentowanie wyników Zarządowi firmy.
Ponadto osoba ta będzie odpowiedzialna za:
• Współpracę z ZUS i Urzędami Samorządu Terytorialnego,
• Sporządzanie deklaracji do US,
• Nadzór nad prawidłowym księgowaniem operacji
Wymagania

• 5 letnie doświadczenie w księgowości,
• Bardzo dobra znajomość MS Office w szczególności programu Excel,
• Bardzo dobra znajomość zasad rachunkowości,
• Komunikatywność, dobra organizacja pracy, charyzma i pozytywne usposobienie
Kontakt: ajanas@startpeople.pl
~księgowa
środa, 24 lutego, 2010, 09:05
Szukam dodatkowej pracy w księgowości lub w biurze rachunkowym w godzinach popołudniowych , w sobotę...15 lat doświadczenia w księgowości budżetowej, wyższe, certyfikat.Gostyń i okolice.
patjulia@poczta.onet.pl
~MONIKA
piątek, 26 lutego, 2010, 15:44
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY POPOŁUDNIA LUB WEKEENDY W KSIEGOWOSCI TORUŃ LUB OKOLICE.
KONTAKT CORELLA@VP.PL
LUB 512240930
~kinga
czwartek, 25 marca, 2010, 12:04
kobieta 28 lat technik rachunkowosci szukam pracy w lublinie lub świdniku tel 516-296-601
~Iza
piątek, 26 marca, 2010, 08:50
Szukam dodatkowej pracy w księgowości lub w biurze rachunkowym w godzinach popołudniowych , w sobotę...Od 3 lat pracuję na stanowisku specjalista ds. finansowo-księgowych, wyższe, w trakcie czekania na certyfikat.Kraków i okolice.
izulka21@interia.pl
~dominika
piątek, 2 kwietnia, 2010, 15:48
Poszukuję doświadczonego księgowego (księgowej) ze znajomością języka angielskiego. Najlepiej od zaraz.
Zainteresowanych proszę o przesyłanie aplikacji na adres e-mail : domnika.piechowiak@gmail.com
~dominika
piątek, 2 kwietnia, 2010, 15:51
Odp
miejsce siedziby firmy : Wronki k.Poznania

Dominika Piechowiak
~Magdalena
niedziela, 4 kwietnia, 2010, 22:27
Podejmę dodatkowej pracy w księgowości w godz.popołudniowych, soboty lub do wykonywania w domu w Poznaniu . Posiadam 8 letni staż w księgowości. W trakcie czekania na certyfikat na usługowe prowadzenie ksiąg rachunkowych.
kontakt: tel: 692388230
lenamarek@poczta.onet.pl
~teresadz
poniedziałek, 5 kwietnia, 2010, 07:33
Szukam dodatkowej pracy w księgowości w godz.popołudniowych i soboty lub do wykonywania w domu. Posiadam 12 letni staż w księgowości.
Białystok
teresadz@o2.pl
tel.728844815
~Helena
wtorek, 1 czerwca, 2010, 20:39
Biuro rachunkowe nawiąże współpracę z samodzielnym księgowym/księgową. Miejsce pracy Lublin, tel.kontaktowy 600 948 019
~MALA
środa, 2 czerwca, 2010, 10:56
Księgowa, certyfikat MF , długoletnia praktyka ,praca dodatkowa okolice Katowic

mala2403@interia.pl
~Monika
środa, 2 czerwca, 2010, 12:01
Szukam biura rachunkowego z Lublina, w którym mogłabym zdobyć praktyczne umiejętności w zakresie księgowości. Ukończyłam studia podyplomowe z rachunkowości.
kontakt: m.m.reszka@poczta.onet.pl
tel. 603 840 833
~Elzbieta
niedziela, 6 czerwca, 2010, 15:16
Szukam pracy w księgowośći w Białymstoku. Posiadam ponad 4 lata doświadczenia w zawodzie. Pełna i uproszczona księgowość. Kontakt: szukampracy1234@wp.pl
~Pola
poniedziałek, 7 czerwca, 2010, 10:38
Podejmę dodatkową pracę lub współpracę z biurem rachunkowym.
Mam certyfikat i 5 letnie doświadczenie w zawodzie na pełnych księgach z czego 2 lata na stanowisku głównego ksiegowego.
Wałbrzych, Świdnica i okolice.

tel 668-349-176
~Julia
poniedziałek, 7 czerwca, 2010, 11:04
Doświadczona Główna Księgowa jednostek sektora finansów publicznych - szukam pracy.WARSZAWA
mail:julia262@wp.pl
~ANIA
środa, 9 czerwca, 2010, 09:47
pilnie szukam pracy w biurze rachunkowym najchętniej jako pomoc księgowej w Radomiu lub okolicach!!, nawet na pół etatu. Zależy mi na solidnej praktyce w tym zawodzie. Obecnie skończyłam kurs asystenta rachunkowości i zamierzam iść na samodzielnego księgowego.:) , jak również kurs z za kresu kadr i płac w SKWP. zainteresowanym pracodawcom chętnie prześle swoje cv.
~ANIA
środa, 9 czerwca, 2010, 09:52
PIlnie szukam pracy w Radomiu jako pomoc księgowej lub podobna w kadrach i płacach
pilnie szukam pracy w biurze rachunkowym najchętniej jako pomoc księgowej w Radomiu lub okolicach!!, nawet na pół etatu. Zależy mi na solidnej praktyce w tym zawodzie. Obecnie skończyłam kurs asystenta rachunkowości i zamierzam iść na samodzielnego księgowego.:) , jak również kurs z za kresu kadr i płac w SKWP. zainteresowanym pracodawcom chętnie prześle swoje cv.KONTAKT: annak.lipinska@interia.pl
~Rako6
czwartek, 10 czerwca, 2010, 11:31
Szukam dodatkowej pracy w księgowości w godz.popołudniowych i soboty lub do wykonywania w domu. Posiadam wyższe wykształcenie oraz 10 letni staż w księgowości. okolice Jarosławia i Przeworska

rako6@wp.pl
~dorota
poniedziałek, 14 czerwca, 2010, 07:13
Szukam pracy w księgowości w Lublinie, Świdniku i okolicach. Mam dyplom technika rachunkowości, 3 lata doświadczenia na stanowisku asystenckim (kadry-płace, PKPiR, sekretarka). Kontakt: dorotaherec@wp.pl
~ola
poniedziałek, 28 czerwca, 2010, 19:59
księgowa, certyfikat MF, 5-letni doświadczenie w księgowości, Częstochowa; kontakt: oluchna@poczta.onet.pl
~Patrycja
wtorek, 29 czerwca, 2010, 12:14
Szukam dodatkowej pracy w księgowości w godz.popłudniowych i soboty.Posiadam wyższe wykształcenie oraz certyfikat MF.Warszawa tel.608-333-094.
~Darek
wtorek, 29 czerwca, 2010, 12:28
Szukam dodatkowej pracy w księgowości w godzinach popłudniowych i w weekendy. Księgi handlowe spółek, osób fizycznych. Znajomość: Symfonia, CDN, pakiet office. Łódź, telefon +48 697 210 113.
~BR
wtorek, 29 czerwca, 2010, 18:30
Poszukuję wspólnika z doświadczeniem (niekoniecznie certyfikatem) do otwarcia biura rachunkowego w Mikołowie.
br.mikolow@o2.pl
~Ewa
środa, 30 czerwca, 2010, 10:27
Szukam pracy w biurze rachunkowym w Warszawie
Poszukuję pracy w biurze rachunkowym na etat lub jego część. Zależy mi na zdobyciu solidnego doświadczenia w zawodzie księgowej. W maju 2010 ukończyłam studia podyplomowe na UW "Rachunkowość i rewizja finansowa". Przez rok miałam własną firmę wtedy też nauczyłam się prowadzić KPiR. Na studiach zdobyłam podstawową wiedzę dotyczącą regulacji prawnych z zakresu prawa podatkowego, cywilnego, handlowego i prawa pracy wykorzystywanymi przy prowadzeniu pełnej księgowości. Moim atutem jest również wiedza informatyczna zdobyta na studiach (fizyka komputerowa). Potrafię rozwiązywać podstawowe problemy związane z awarią sprzętu komputerowego lub oprogramowania. Chętnie prześlę swoje cv, a kontakt mailowy ze mną to : Ewa_Lis@poczta.onet.pl
~kinga
wtorek, 6 lipca, 2010, 21:27
szukam pracy w biurze rachunkowym w Lublinie, Świdniku lub okolicach. skończyłam policalnne studium ekonomiczne- technik rachunkowości, kurs obsługa kadrowo-księgowa.516-296-601
~Barbara
niedziela, 18 lipca, 2010, 11:26
Szukam dodatkowej pracy w księgowości w godzinach popołudniowych i w weekendy,Katowice,tel.+48 665 395 843
~dudzt
poniedziałek, 19 lipca, 2010, 06:10
Posiadam 12 letnie doświadczenie.Szukam dodatkowej pracy w księgowości w godzinach popołudniowych i w weekendy- Białystok , tel 728844815.
~Urszula
poniedziałek, 19 lipca, 2010, 11:37
Góówna księgowa ze stażem 8 letnim, studia wyższe o kierunki FINANSE I INWESTYCJE
podyplomowo RACHUNKOWOŚĆ , licencja MF, w trakcie ukonczenia podyplomowych
POŚREDNICTWO W OBROCIE NIERUCHOMOŚCIAMI , POSIADA 30 letnie doswiadczenie
w księgowości i finansach podejmie pracę jako ksiegowa lub nawiąże współpracę,
mile widziane WSPÓLNOTY MNIESZKANIOWE KONTAKT +48692450833
~lgora
poniedziałek, 19 lipca, 2010, 21:59
Poprowadzę księgowość WSPÓLNOT MIESZKANIOWYCH na terenie Przemyśl, Radymno (szczególnie) Jarosław. Posiadam duże doświadczenie w rozliczaniu wspólnot oraz certyfikat MF. Dodatkowo oferuje usługi konserwacyjne. tel. 785 650 880 , 694 880 747
~Lukasz
niedziela, 1 sierpnia, 2010, 14:51
Szukam stażu w Biurze Rachunkowym w Warszawie tel. 794176977
~Gosia
czwartek, 12 sierpnia, 2010, 17:10
oferta pracy
szukam pracy w księgowości. Mam 10 lat pracy w tym zawodzie , Studia magisterskie i certyfikat MF. Mój telefon 785804633.
~gosia
czwartek, 12 sierpnia, 2010, 17:20
oferta pracy
szukam pracy w księgowości w Brodnicy. Mam 10lat pracy w tym zawodzie, studia magisterskie i certyfikat MF . Mój telefon 785804633.
~Kasia
poniedziałek, 16 sierpnia, 2010, 16:39
Szukam pracy jako Księgowa ( samodzielne prowadzenie pełnej księgowości , ZUS , Kadry , płace , KPiR , ryczałt , rozliczanie projektów unijnych , podatki , GUS itd). Na terenie Opola lub województwa opolskiego .

Prowadzę działalność lub mogę pracować na umowę .
Wykształcenie ekonomiczne , Certyfikat MF , rzetelność i wiedza poparta doświadczeniem .
Tel 607 773 884
~iusta
wtorek, 17 sierpnia, 2010, 08:29
BIAŁYSTOK
Szukam pracy w księgowości/kaderach na stałe lub jako dodatkowa na weekendy lub popołudnia.
Wykształcenie wyższe-nie kierunkowe, kurs Samodzielny sięgowy w SKwP, komunikatywny angielski,bardzo dobra obsługa komputera, w tym excel.
4 lata doświadczenia. Obecnie pracuje w biurze rachunkowym ale na kpir

justyna.80@o2.pl
~JOANNA
wtorek, 17 sierpnia, 2010, 21:25
ŚWIDNIK
szukam pracy w księgowości (dodatkowej popołudnia, weekendy lub praca w domu)
wklepywanie danych, księgowanie wyciągów itp
603220486
~BOŻENA
środa, 18 sierpnia, 2010, 14:01
Szukam dodatkowej pracy w księgowości lub w biurze rachunkowym w godzinach popołudniowych , w sobotę...16 lat doświadczenia w księgowości wyższe,Łódź i okolice. bozegaj@wp.pl
~Ewa
czwartek, 19 sierpnia, 2010, 08:02
Warmińsko-mazurskie

Szukam dodatkowej pracy związanej z księgowością, rachunkowością. Długoletnie prowadzenie pełnej księgowości. Certyfikat. Solidność.

ewa.warmia@gmail.com
~marta
czwartek, 19 sierpnia, 2010, 13:20
Śląskie-Sosnowiec
szukam dodatkowej pracy w księgowości popołudnia, weekendy lub praca w domu
wklepywanie danych, księgowanie wyciągów itp certyfikat MF.
793773143
~Sylwia
poniedziałek, 23 sierpnia, 2010, 09:55
LEGNICA
Szukam dodatkowej pracy - mam doświadczenie w księgowości budżetowej (14 lat) i przez 3 lata pracowałam w biurze rachunkowym.
Jestem dyspozycyjna w każde popołudnie i weekendy.
Sylwia
tel 691 191 889
mail reve08@wp.pl

Ciekawa jestem czy ktoś ze składających tutaj oferty znalazł pracę:)
~Nela
sobota, 28 sierpnia, 2010, 20:30
Szukam dodatkowej pracy w księgowości , Księgi handlowe , KPiR, ryczałat , ZUS , Kadry , znajomość WDT , WNT , Intrastat , Posatki .
Jestem dyspozycyjna dwa dni w tygodniu , soboty .
tel 607773884
Opole , opolszczyzna i dolnośląskie
~Kasia
niedziela, 29 sierpnia, 2010, 17:56
Pilnie poszukuję pracy w księgowości,kadry i płace, administracja biurowa. Mam 12 letnie doświadczenie w Biurze Rachunkowym jako referent księgowości.
KPiR, ryczat, częściowo pełna księgowość, VAT,Pit.
Obsługa programów księgowych-Symfonia, TAX PRO.
Znam się na prowadzeniu spraw kadrowo-płacowych w tym akta osobowe, obsługa programu Płatnik.
Poszukuję pracy na umowę o pracę.
MIEJSCE PRACY:KATOWICE, SOSNOWIEC, MYSŁOWICE, JAWORZNO
KONTAKT: EMAIL-katarzynaciolczyk@poczta.onet.pl
TELEFON: 0507134256
~Aga
niedziela, 29 sierpnia, 2010, 19:33
Warszawa
Szukam dodatkowej pracy w księgowości w godz.popłudniowych i soboty lub coś do domu, Posiadam wyższe wykształcenie oraz certyfikat MF i kilkuletni staż w pełnej księgowości.
agula824@wp.pl
~biuro.opole
wtorek, 21 września, 2010, 19:23
Szukam wspólnika do prowadzenia biura rachunkowego w Opolu. Mam certyfikat MF. Interesuje mnie współpraca z osobą posiadającą doświadczenie w BR. Czekam na propozycje :) Mój adres: biuro.opole.@onet.pl
~hana1909
czwartek, 23 września, 2010, 21:18
Rzeszów
Księgowa z wieloletnim doświadczeniem w pełnej księgowości. Certyfikat MF.
Znajomość Optimy, SAP, Płatnika.
Kontakt anna.kalita@wp.pl
~Iwona
piątek, 24 września, 2010, 10:54
Opole
Szukam dodatkowej pracy - popołudnia i weekendy.
Doświadczenie w księgowości budżetowej - 6 lat
Pełna rachunkowość (osoba fizyczna) - 3 lata
tel. 506495302
~Karolina
czwartek, 30 września, 2010, 19:03
Podejmę staż lub praktykę w biurze rachunkowym MIKOŁÓW lub okolice. Studiuję zaocznie Rachunkowość i Finanse na AE.

Kontakt: karolina.pukocz@gmail.com
~Martyna
czwartek, 30 września, 2010, 23:04
Witam, szukam wspólnika do prowadzenia biura rachunkowego w Poznaniu, posiadam 15 letnie doświadczenie w prowadzeniu ksiąg rachunkowych. Certyfikat MF.
kontakt: oprace@wp.pl
~Monia84kg
piątek, 1 października, 2010, 01:07
Poszukuję PRACY lub stażu, w księgowości (lub biurze rachunkowym), w którym mogłabym zdobyć praktyczne umiejętności w wymarzonym (i wyuczonym) zawodzie KSIĘGOWEJ.
Ukończyłam ekonomiczne studia wyższe o specjalności Finanse i Rachunkowość. Obsługuję pakiet MS Office.
Cec***e mnie uczciwość, odpowiedzialność, łatwość uczenia się i nawiązywania kontaktów.
Pracowałam na 7-miesięcznym stażu w ZUS.
KOŁOBRZEG. Absolwentka PK, lat 26. Staszkowska.monika@gmail.com
~Jola
niedziela, 3 października, 2010, 16:39
Warszawa
Szukam dodatkowej pracy w księgowości- popołudnia i weekendy.
Posiadam certyfikat MF i wieloletnie doświadczenie: księgi handlowe, KPiR, kadry i płace, ZUS.
Kontakt: j.szymanska@onet.pl
~Marta
środa, 6 października, 2010, 20:33
Gdynia
Posiadam kilkuletnie doświadczenie, certyfikat księgowy MF, poprowadzę księgi handlowe od A do Z - sporządzenia sprawozdania finansowego. Zapraszam do współpracy i kontaktu! Kontakt: ekspertksiegowy@wp.pl
~Hania
sobota, 16 października, 2010, 19:40
Szukam dodatkowej pracy w księgowości. Posiadam kilkuletnie doświadczenie samodzielnej księgowej i rok na stanowisku głównej księgowej: Księgi handlowe , KPiR, ryczałat , ZUS , Kadry ,Płace, Podatki, VAT. Znajomość programów: Optima, Symfoni,a Płatnik, Excel.
Poszukuję pracy na umowę zlecenie.
Jestem w pełni dyspozycyjna, mogę pracować przed południem lub popołudniami.
KONTAKT: hania.h@op.pl, tel 697-927-912.
MIEJSCE PRACY: Poznań i okolice lub praca w domu.
~Monika
sobota, 30 października, 2010, 17:24
Opis stanowiska:

Przygotowanie sprawozdań finansowych
Nadzór nad prawidłowością rozliczeń podatkowych
Nadzór nad procesami księgowymi
Nadzór nad wewnętrznymi i zewnętrznymi audytami finansowymi
Kontrola należności i zarządzanie płatnościami
Nadzór nad przygotowaniem sprawozdań do GUS i NBP
Współpraca ze spółką powiązaną w Korei
Wymagania:

wykształcenie wyższe z zakresu ekonomii, finansów, rachunkowości lub podatków
minimum 5-letnie doświadczenie na zbliżonym stanowisku (mile widziane w międzynarodowej firmie)
znajomość polskiej ustawy o rachunkowości, międzynarodowych standardów sprawozdawczości finansowej oraz prawa podatkowego
mile widziane kwalifikacje zawodowe z dziedziny finansów
mile widziana znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
znajomość pakietu MS Office
CV ze zdjęciem prosimy przesyłać mstemporowska@sgpol.pl

Ssang Geum Mława Sp. z o.o. 1/2 etatu oferta na www.pracuj.pl PILNEEEE
~Monika
sobota, 30 października, 2010, 17:25
Opis stanowiska:

Przygotowanie sprawozdań finansowych
Nadzór nad prawidłowością rozliczeń podatkowych
Nadzór nad procesami księgowymi
Nadzór nad wewnętrznymi i zewnętrznymi audytami finansowymi
Kontrola należności i zarządzanie płatnościami
Nadzór nad przygotowaniem sprawozdań do GUS i NBP
Współpraca ze spółką powiązaną w Korei
Wymagania:

wykształcenie wyższe z zakresu ekonomii, finansów, rachunkowości lub podatków
minimum 5-letnie doświadczenie na zbliżonym stanowisku (mile widziane w międzynarodowej firmie)
znajomość polskiej ustawy o rachunkowości, międzynarodowych standardów sprawozdawczości finansowej oraz prawa podatkowego
mile widziane kwalifikacje zawodowe z dziedziny finansów
mile widziana znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
znajomość pakietu MS Office
CV ze zdjęciem prosimy przesyłać mstemporowska@sgpol.pl

Ssang Geum Mława Sp. z o.o. 1/2 etatu oferta na www.pracuj.pl PILNEEEE
~EWA
wtorek, 9 listopada, 2010, 11:59
SZUKAM PRACY W KSIĘGOWOŚCI woj warmińsko-mazurskie.
POSIADAM CERTYFIKAT MF, DOŚWIADCZENIE, CHĘTNIE POPROWADZĘ KPiR, PEŁNA KSIĘGOWOŚĆ, KADRY, PŁACE,ZUS, SPRAWOZDANIA. WSZYSTKO CO JEST ZWIĄZANE Z RACHUNKOWOŚCIĄ I FINANSAMI.
kontakt; 505665426
~ela
sobota, 13 listopada, 2010, 15:19
Jestem księgową od 1983 roku , licencja MF 99r ,doświadczenie zawodowe jako główna księgowa od 1992r w biurach rachunkowych, firmach leasingowych, spółkach akcyjnych, spółkach handlowych i produkcyjnych .We wrześniu 2010 otworzyłam własne biuro rachunkowe w Katowicach /70 m2 / w pełni jest wyposażone , meble , sprzęt komputerowy, biurowy ,programy księgowe, komputerowe. Specjalizujemy się w obsłudze małych podmiotów gospodarczych , średnich spółek handlowych i produkcyjnych.
Jestem otwarta na wszelkie formy współpracy zarówno od dużych biur rachunkowych jak i od osób chcących ze mną współpracować na terenie woj. śląskiego ale również na terenie całego kraju.Jestem osobą bezkonfliktową , zaangażowaną , uczciwą , rzetelną , komunikatywną ,doświadczoną zawodowo, o wysokiej kulturze osobistej i otwartą na współpracę nie wykluczam wspólnika lub innej formy współpracy np.fuzji lub połączenia , lub podwykonawstwa.
kontakt.kancelariaprofessional@op.pl tel./fax 32 2090155 ELżbieta Płysiuk
~k.b.
poniedziałek, 15 listopada, 2010, 14:22
Poszukuję księgowej ze znajomością j. czeskiego
miejsce pracy: Grójec
informacje pod nr 663 434 262
katarzyna.bazyluk@people.com.pl
~dg
poniedziałek, 22 listopada, 2010, 17:04
Warszawa, Grójec
Szukam dodatkowej pracy w księgowości - popołudnia, praca zdalna.
Posiadam certyfikat MF i wieloletnie doświadczenie: KPiR, księgi handlowe, kadry, płace, ZUS, wspólnoty.
Dojeżdżam do klienta.

Kontakt
dominikawawa@wp.pl
0 609 028 028
~krzys
poniedziałek, 22 listopada, 2010, 22:10
Szukam dodatkowej pracy w księgowości lub w biurze rachunkowym w godzinach popołudniowych , w sobotę...
wykształcenie wyższe kierunkowe, brak doświadczenia w zawodzie.

kontakt:
krzysztof.slominski@orange.pl
~krzys
poniedziałek, 22 listopada, 2010, 22:12
do powyższego.
Toruń, okolice,
woj. kujawsko-pomorskie

kontakt:
krzysztof.slominski@orange.pl
~Gosia
czwartek, 2 grudnia, 2010, 13:51
Poszukuję studenta / absolwenta na stanowisko asytsenta ds. księgowości i kadr we Wrocławiu.
Wymagania:
- wykształcenie ekonomiczne;
- student do 26 r.ż. lub absolwent zarejestrowany w urzędzie pracy do 30 r.ż.;
- osługa komputera - word, excel

CV wraz ze zdjęciem, LM wraz z oczekiwaniami finansowymi proszę wysyłać na: doradztwo.debowska@vp.pl
www.ksiegowosc-rachunkowosc.home.pl/
~Dorota..25
środa, 8 grudnia, 2010, 15:19
Poszukuję pracy w biurze rachunkowym lub dziale księgowości, Łódź lub okolice Łodzi.
Posiadam wykształcenie wyższe, specjalność: rachunkowość i zarządzanie finansami. Niewielkie doświadczenie w zawodzie- 5 miesięczne praktyki w Dziale finansowo-księgowym oraz udział w badaniu sprawozdania finansowego- 3 miesiące.

Jestem osobą ambitną, sumienną, pracowitą, która szybko się uczy.
Jestem otwarta na dalsze poszerzanie swojej wiedzy z zakresu księgowości i kształcenie się.

kontakt 721-148-432.
~Aneta
czwartek, 16 grudnia, 2010, 15:40
Poszukuję pracy w księgowości,
posiadam kilkuletni staż również w biurze rachunkowym
LUBLIN, tel. 790 592 168
~Aneta A
środa, 19 stycznia, 2011, 22:05
Księgowa (doświadczenie, lic. MF, ubezpieczenie OC) poprowadzi dodatkowo KPiR, ZUS, płace i inne, dojeżdżam.
Warszawa i południowo-zachodnie okolice.
Warunki współpracy do uzgodnienia.
Zapraszam.
Aneta tel 607 613 207.
~GIEŁDA PRACY - OFERTY PRACY I WSPÓŁPRACY
piątek, 21 stycznia, 2011, 21:51
Jestem księgową , 10 lat doświadczenia , obsługuję wszystkie formy działalności gospodarczej, władam angielskim i niemieckim .
Mieszkam w Katowicach,
Jestem otwarta na wszystkie formy współpracy
- zapraszam ewelina - tel 791888163
~Marta
sobota, 22 stycznia, 2011, 15:45
Poszukuję pracy/stażu w dziale księgowości lub biurze rachunkowym (w Częstochowie), w którym zdobyłabym umiejętności i doświadczenie na stanowisku księgowej.
Jestem absolwentką Ekonomii o specjalizacji Rachunkowość i Finanse Przedsiębiorstw.
Chętnie i szybko się uczę. W najbliższych miesiącach planuję odbycie kursu na samodzielną księgową, który zwiększy moje szanse na znalezienie pracy w zawodzie.
W kwestiach osobowościowych cec***ę się rzetelnością i odpowiedzialnością w podchodzeniu do wykonywanych zadań. Jestem osobą punktualną oraz konsekwentną w działaniu.
Kontakt: abcmarta@op.pl
~Agnieszka
piątek, 4 lutego, 2011, 11:06
Poszukuje dodatkowej pracy w ksiegowosci po godz. 15 i/lubw soboty w Wałbrzychu
tel 665101706
~Agnieszka
wtorek, 15 lutego, 2011, 12:44
Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, okolice - poprowadzę PKPiR lub KH. Doświadczenie, certyfikat Ministerstwa Finansów, możliwa współpraca z BR. Kontakt : agnieszka-36-sos@tlen.pl
~Anna
wtorek, 15 lutego, 2011, 19:04
Zielona Góra i okolice. Posiadam Certyfikat MF, wieloletnie doświadczenie na stanowisku samodzielnej księgowej następnie Głównej Księgowej, studia wyższe na Wydziale Ekonomii, Rachunkowość i Skarbowość.
Forma i warunki współpracy do uzgodnienia. tel. 692 582 503, mail: biuro.litwa76@tlen.pl
~Magda
czwartek, 10 marca, 2011, 14:08
Jestem absolwentką Wyższej Szkoły Bankowej w Toruniu, kierunek Finanse I Rachunkowość Przedsiębiorstw. Obecnie jestem studentą studiów zaocznych uzupełniających, na kierunku Podatki i doradztwo podatkowe.Odbyłam staż w Biurze Rachunkowym, gdzie zajmowałam się księgowaniem dokumentów księgowych, uzgadnianiem sald, deklaracjami VAT 7, deklaracjami rocznymi, cit 8, tabelami amortyzacji.......
mail:magdalena755@wp.pl
~kasia
niedziela, 20 marca, 2011, 21:42
jestem absolwentka prawa na Umcs w Lublinie,studia podyplomowe rachunkowosc i finanse, pracuje jako inspektor ds. administracji, poszukuje dodatkowej pracy w biurze rachunkowym po poludniu, weekend, lub w domu.nr gg 8466684
~Mario
wtorek, 22 marca, 2011, 10:57
Witam,
posiadam certyfikat, pomogę otworzyć biuro księgowe na terenie kujawsko-pomorskiego, kontakt: jjmario70@gmail.com
~amina
wtorek, 22 marca, 2011, 11:44
podejmę każda prace biurowa (chętnie w dziele księgowości, ale nie tylko) Łowicz, Kutno i okolice.Jestem studentka II rok ekonomii spec. Kierowanie firmą
~Marta
wtorek, 22 marca, 2011, 22:06
Szukam dodatkowej pracy w księgowości w godz.popłudniowych i soboty lub coś do domu, Posiadam wyższe wykształcenie oraz certyfikat MF i kilkuletni staż w pełnej księgowości'
Sosnowiec 793773143
~Kasia
poniedziałek, 13 czerwca, 2011, 21:16
Podejmę współpracę z Zarządcami Nieruchomości w zakresie księgowości i rozliczeń.Posiadam odpowiednie wykształcenie i certyfikat MF.Żary,tel.660-524-342
~Betty
sobota, 25 czerwca, 2011, 20:11
Szukam dodatkowej pracy w księgowości w godz.popołudniowych i soboty lub do wykonywania w moim biurze (na terenie-Częstochowa/Kłobuck/Panki/Przystajń/Wręczyca Wielka/Truskolasy/Krzepice/Opatów/ Posiadam 15 letni staż w księgowości na stanowiskach-Główny Księgowy-Kierownik biura.
Tel. 696 132 462
e-mail:elabiuro@interia.pl
~alina
sobota, 2 lipca, 2011, 22:45
księgowa wykształcenie wyższe Administracja finansowo-podatkowa doświadczenie w pełnej księgowości budżetowej i działalności prywatnej,znajomość programów( F-K, symfonia,groszek axapta) i inne,znajomość rozliczeń projektów unijnych-dyspozycyjna,operatywna,odpowiedzialna poszukuje pracy Radom i okolice
tel 609 164 233
~gosia
wtorek, 5 lipca, 2011, 11:53
przepraszam ja może nie z tej beczki, ale czy ktoś może mi odpowiedzieć która Waszym zdaniem księgowość jest łatwiejsza : budżetowa czy sektora finansów prywatnych?? z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi
~do gosia
wtorek, 5 lipca, 2011, 18:22
Zdecydowanie łatwiejszą księgowością jest księgowość budżetowa.
~gosia
wtorek, 5 lipca, 2011, 20:08
dziękuję bardzo za tak szybką odpowiedź
~Malwina
niedziela, 24 lipca, 2011, 23:23
Poszukuję pracy (umowa o prace, zlecenie, prace interwencyjne) w kięgowości najchętniej przy ksiegach handlowych oklicach Iławy, Nowego Miasta Lub, Brodnicy Pracowałam w księgowości budżetowej, posiadam umiejętności prowadzenia kpir, sporządzania deklaracji ZUS, płace , ryczałt , podatki. Skończyłam studia Finanse i Bankowość. Tel. 518 142 525
~wiola
środa, 17 sierpnia, 2011, 09:55
Księgowa, wykształcenie wyższe, doświadczenie w pełnej księgowości,znajomość programów(Symfonia,Exact,Scala),znajomość rozliczeń projektów unijnych-dyspozycyjna,odpowiedzialna,samodzielna poszukuje pracy na część etatu- Radom,Szydłowiec i okolice
tel 691 403 416
~Michał
wtorek, 23 sierpnia, 2011, 16:15
Szukam pracy w księgowości. Świeżo upieczony absolwent ekonomii, specjalista ds. rachunkowości (młodszy księgowy). Obszar: Poznań i okolice. 663 599 888
~Iwona
czwartek, 25 sierpnia, 2011, 11:50
GIEŁDA PRACY - OFERTY PRACY I WSPÓŁPRACY
Jestem absolwentką studiów II stopnia UE we Wrocławiu specjalność rachunkowość zarządcza i controlling oraz Politechniki Wrocławskiej specjalność zarządzanie przedsiębiorstwem. Pilnie poszukuję pracy w biurze rachunkowym lub dziale księgowości w Opolu lub okolicach. Zależy mi na solidnej praktyce w tym zawodzie. Od września zacznę uczęszczać także na kurs z zakresu kadr i płac.
Tel. 607 246 941
~Monika
czwartek, 25 sierpnia, 2011, 15:11
Szukam Pani ze znajomością pełnej księgowości,kadr.Gniezno,Poznań.
Cv na adres monika-9891@wp.pl
~Megi
czwartek, 25 sierpnia, 2011, 15:14
Szukam pracy w księgowości, jestem księgową z 4 letnim stażem ksiegowości uproszczonej i pełnej w trakcie studiów magisterskich. Praca w okolicach wrocławia. Flow369@gmail.com
~Anna
czwartek, 15 września, 2011, 10:34
Poprowadzę Pełną Księgowość - Księgi Handlowe, Płace, ZUS. Forma współpracy do uzgodnienia.13-letnie doświadczenie, Wykształcenie Wyższe Ekonomiczne, Certyfikat Księgowy- tel. 692 582 503
~Anna
czwartek, 15 września, 2011, 10:35
Jeszcze jedno: Zielona Góra i okolice
~rekrutacja@emploj.pl
piątek, 16 września, 2011, 13:45
GIEŁDA PRACY - OFERTY PRACY - BIEGŁY REWIDENT
Witamy,

Dla międzynarodowej spółki audytorskiej w Poznaniu poszukujemy osoby na stanowisko Biegły Rewident/ Kierownik Zespołów.
Chętnie przedstawimy szczegóły oferty osobom zainteresowanym.
Zapraszamy do kontaktu pod adresem rekrutacja@emploj.pl.

Pozdrawiamy,
Zespół emploj.pl
~Ewelina
piątek, 23 września, 2011, 11:46
Witam,

Absolwentka ekonomii poszukuje pracy najchętniej w biurze rachunkowym lub jako pomoc księgowej. Zależy mi na zdobyciu doświadczenia. Praca w okolicach Torunia i Bydgoszczy:) Zainteresowanych proszę o kontakt ewelina.24.2@gazeta.pl.
~Monika Kolska_HR partners
czwartek, 6 października, 2011, 14:27
Witam,
reprezentuję firmę doradztwa personalnego HR partners. W obecnej chwili dla jednego z naszych Klientów poszukuję Kandydata ze zanjmością języka angielskiego lub niemieckiego na stanowisko Głównego Księgowego.

Miejsce pracy: Łódź

Osoby zainteresowane zachęcam do kontaktu po adresem: rekrutacja@hr-partners.pl

Chętnie przekażę wszelkie szczegóły oferty.

Pozdrawiam,
Monika Kolska
~Bożena
poniedziałek, 10 października, 2011, 09:30
Witam,
Mam wykształcenie wyższe o specjalności finanse-rachunkowość, poszukuje pracy dodatkowej, najchętniej w Warszawie. Posiadam 11 letnie doświadczenie w księgowości ( w tym 3 lata jako główna księgowa), 5 letnie doświadczenie w prowadzeniu kadr. Interesuje mnie praca dodatkowa, którą mogłabym wykonywać w domu.
kontakt: boz.chol@wp.pl
~Małgorzata
wtorek, 11 października, 2011, 12:05
Witam,

jestem absolwentką Politechniki Białostockiej kierunku zarządzanie i szukam pracy w księgowości, w biurze rachunkowym jako pomoc księgowej. Posiadam doswiadczenie na stanowisku referenta ds. administracyjno - finansowych oraz na stanowisku pomocy księgowej. Białystok
Kontakt: msobol@poczta.onet.pl
~clif
wtorek, 18 października, 2011, 08:25
Witam,
główna księgowa, wieloletnie doświadczenie, poprowadzę księgowość na umowę zlecenie - kompleksowo.
kontakt 694-707-646
~clif
wtorek, 18 października, 2011, 08:28
Toruń i okolice
~Inesspe
poniedziałek, 24 października, 2011, 22:32
Księgowa z doświadczeniem, licencja MF, podejmie współpracę, chętnie z biurem rachunkowym, na zasadzie pracy zdalnej w domu (Warszawa). Kontakt - inesspe@poczta.onet.pl, tel. 664 13 77 54
~AWC
środa, 9 listopada, 2011, 11:53
OFERTY PRACY I WSPÓŁPRACY NA STANOWISKU DYREKTOR FINANSOWY POD WARSZAWĄ
Witam,
Poszukuję pracownika na stanowisko: Dyrektor Finansowy do dużej Firmy pod Warszawą. Główne wymagania to min.5 letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku oraz bardzo dobra znajomość języka niemieckiego lub angielskiego.
CV oraz wszelkie pytania dotyczącej oferty proszę kierować na adres: j.dalmata@agencywork.com.pl
~Gosia do AWC
środa, 9 listopada, 2011, 16:07
A czy znajmość języków jest wymagana? przecież jestesmy w Polsce!Niech przyjezdni sie ucza a nie My:)Lokalizacja pod Warszawą? ale z której strony?
~eMKa
piątek, 2 grudnia, 2011, 19:21
Witam wszystkich, czy jest tu ktoś z pomorza? Mam ponad 20 lat doświadczenia na pełnej księgowości, wyprowadzaniu zaległości i innych bałaganów.
Podejmę współpracę z istniejącym biurem rachunkowym, lub przystąpię do spółki z osobą która biuro chce otworzyć, a nie ma doświadczenia ( ja dla odmiany nie mam certyfikatu). Rozważę każdą propozycję, proszę pisać na meila: marvel@tcz.pl
Pozdrawiam
~irka
niedziela, 18 grudnia, 2011, 15:08
Witam,
Podejmę współpracę z biurem rachunkowym lub przystąpię do spółki z osobą, która chce biuro otworzyć.Posiadam certyfikat MF i mam ponad 20-letni staż pracy w księgowości, w tym bankowości i ochronie zdrowia. Pracy poszukuję od zaraz.Mieszkam w Kętrzynie ( Warmińsko-Mazurskie . Proszę pisać na meil'a: iraburz@wp.pl
Pozdrawiam.
~Jadwiga
środa, 28 grudnia, 2011, 22:02
poszukuję księgowej z doświadczeniem biuro rachunkowe lublin 603649437
~Joanna
czwartek, 29 grudnia, 2011, 22:05
Poszukuję pracy jako księgowa w Krakowie. Posiadam 12 letnie doświadczenie w pracy w obszarze księgowości w tym umiejętność sporządzania sprawozdań finansowych, deklaracji podatkowych i sprawozdań do GUS. Gdyby ktoś słyszał o wolnym stanowisku lub potrzebował proszę o kontakt.
Joanna Tel. 602 884 452
~Urszula
niedziela, 8 stycznia, 2012, 21:03
Lublin. Kadrowo-płacową, pełny etat, długotrwałe zastępstwo, budżetówka. CV na sp03@um.lublin.pl
~Krzysiek
wtorek, 10 stycznia, 2012, 08:33
Poszukuję pilnie biura bądź księgowej z doświadczeniem w celu pomocy i rozwinięcia się w księgach handlowych - krzysiek.gare16@vp.pl
~AGNIESZKA
wtorek, 10 stycznia, 2012, 12:34
BIAŁYSTOK. Szukam pracy jako pomoc księgowej lub w biurze rachunkowym. Ukończyłam studia magisterskie(5 lat) o kierunku rachunkowość i finanse. Zależy mi na solidnej praktyce w tym zawodzie.
Proszę o kontakt:
agnieszka.kalinowska10@wp.pl /tel. 502720040
POZDRAWIAM.
~Małgorzata
poniedziałek, 16 stycznia, 2012, 23:12
Odp: Giełda Pracy - Oferta Pracy I Współpracy
Zabrze.Szukam dodatkowej pracy popołudniami i weekendy jako pomoc księgowej lub w biurze rachunkowym. Ukończyłam studia magisterskie o kierunku rachunkowość zarządcza oraz studia podyplomowe o kierunku rachunkowość i podatki , posiadam Certyfikat księgowego. zależy mi na zdobyciu solidnej wiedzy praktycznej w tym zawodzie. Proszę o kontakt:malgorzata_krupa1@o2.pl/tel.606871569
Pozdrawiam
~Katarzyna
wtorek, 17 stycznia, 2012, 11:25
Poprowadzę nadzór nad Biurem Rachunkowym, posiadam CMF Warszawa i okolice.
Poszukuję wspólnika do uruchomienia biura rachunkowego ( bez Certyfikatu)
ktotek@poczta.onet.pl
~Anita
niedziela, 12 lutego, 2012, 15:29
KATOWICE. Szukam pracy dodatkowej popołudniami (po godz. 15.00) i w weekendy jako pomoc księgowej lub w biurze rachunkowym. Jestem absolwentką studiów magisterskich(5 lat) o kierunku finanse i rachunkowość, specjalizacja - rachunkowość. Posiadam doswiadczenie na stanowisku młodszej księgowej w biurze rachunkowym. Zależy mi na solidnej praktyce w tym zawodzie.
Proszę o kontakt:
anita_sze@interia.pl
POZDRAWIAM.
~Kasia
niedziela, 12 lutego, 2012, 16:57
Poszukuję wspólnika do uruchomienia biura rachunkowego ( bez Certyfikatu)
ktotek@poczta.onet.pl
~sYLWIA
środa, 15 lutego, 2012, 19:39
sZUKAM PRACY JAKO KSIEGOWA W KIELCACH. PROSZĘ O KONTAKT SYLWIA1104@onet.eu
~LUCYNA
wtorek, 21 lutego, 2012, 08:16
DO KASIA
W jakim mieście chcesz założyć biuro?
~Iza
piątek, 24 lutego, 2012, 12:40
Chętnie podejmę pracę jako młodsza księgowa bądź pomoc księgowej w Częstochowie. Posiadam tytuł licencjata- specjalność rachunkowość, obecnie jestem na studiach magisterskich. W wakacje odbyłam staż w księgowości. Proszę o kontakt: rabunia89@interia.pl

Pozdrawiam, Iza

Infor.pl:
Serwisy:
Czasopisma:
dla przedsiębiorców:
INFOR System:
INFORLEX.PL
Oferta 2012:
Twoje Finanse:
Holding: