Poniżej prezentujemy wszystkie istotne informacje dotyczące tematu posiłki profilaktyczne. Przejrzyj nasze archiwum dotyczące posiłki profilaktyczne.
Posiłki profilaktyczne dla pracowników tylko do 31 marca
Aktualizacja: 30.03.2017
Tylko do końca marca pracodawca musi zapewniać posiłki profilaktyczne pracownikom, którzy wykonują prace związane z wysiłkiem fizycznym na otwartej przestrzeni w okresie zimowym. Za okres zimowy uważa się bowiem tylko czas od 1 listopada do 31 marca. »
W okresie zimowym napoje i posiłki dla pracowników
Aktualizacja: 09.01.2017
W okresie zimowym, tzn. od 1 listopada do 31 marca, pracodawca ma obowiązek zapewnić pracownikom pracującym na otwartej przestrzeni posiłki profilaktyczne. Dotyczy to pracowników, których praca powoduje w ciągu zmiany roboczej wydatek energetyczny związany z wysiłkiem fizycznym powyżej 1500 kcal (6280 kJ) u mężczyzn i powyżej 1000 kcal (4187 kJ) u kobiet. »
Posiłki profilaktyczne tylko do końca marca
Aktualizacja: 09.03.2016
Tylko do końca marca pracodawca musi zapewniać posiłki profilaktyczne pracownikom, którzy wykonują prace związane z wysiłkiem fizycznym na otwartej przestrzeni w okresie zimowym. Za okres zimowy uważa się bowiem tylko czas od 1 listopada do 31 marca. »
Debata o zawodzie księgowego – z udziałem przedstawicieli Stowarzyszenia Księgowych w Polsce
Eksperci Ministerstwa Finansów odpowiadają na pytania dot. JPK_VAT
Firma Soneta sp. z o.o. jest polskim producentem oprogramowania do zarządzania i księgowości – enova365.
Zostań ekspertem portalu Infor.pl »